Dating a filipina

Pinalove : Filipina dating

Online dating er den bedste måde at du kan komme i kontakt med Filipina’er (filippinske piger). Filippinerne er ikke en stor bar kultur. Og en masse af pigerne, forsøger i det mindste for at foregive at de er jomfru og gemmer sig  for den rette mand. Så internettet er den perfekte måde at møde dem på.

Så snart man snakker om asiatiske dating-sider så kommer alle idioterne med det samme og siger “Ha, ha, du udnytter bare disse piger” eller “de er kun interesseret i dine penge”. Når du snakker med piger på internettet, er du sikret, at alle du kommer i kontakt med på FilipinoCupid eller andre hjemmesider kommer fra middelklassen eller i det mindste arbejderklassen, så du ikke får fattige mennesker fra slumkvartererne. De har nemlig slet ikke adgang til internet i slumkvartererne.

De bedste sider du kan bruge til at finde dejlige ærlige filippinske piger er som sagt: , DateInAsia.com, og Cherry Blossoms. De er alle ærlige sider som man kan stole på og der sidder altid rigtige piger bag ved profilerne. Desværre er de kun på engelsk.

og DateInAsia er dem jeg har brugt mest. Jeg brugte et kort stykke tid også Cherry Blossoms. Jeg kan ikke sige så meget om dem på, bortset fra det faktum, at, fra hvad jeg har undersøgt det er et en smule ældre piger. Pigerne på Cherry Blossoms har en tendens til at være i trediverne og op. Hvis det interesseret dig, kan du tjekke dem ud. Personligt er jeg ikke sige for meget om det, fordi jeg ikke har brugt det så meget.

Filipina Dating Expert

DateInAsia har jeg blandede følelser omkring. Det eneste lyspunkt er at det er gratis. Der er simpelthen for mange snyde profiler. Der er for mange trannies, alt for mange ladyboys, og også mange piger der er meget umodtagelige. Så du kommer til at sidde her i Danmark, og sende millioner af beskeder ud om dagen og måske få en håndfuld svar.

Så som jeg sagde, den eneste grund til at jeg vil anbefale DateInAsia er fordi det er gratis, men du skal lære at frasortere alle de der ladyboys. For at få den største succes bør du ligge størstedelen af din indsats på FilipinoCupid.

Nu er FilipinoCupid ikke gratis. Du kan oprette en konto gratis, men for at læse beskeder fra pigerne, er du nødt til at lave en betalt profil, hvilket koster 25 dollars om måneden, som svarer til omkring 125 kr. Det er alle pengene værd, fordi pigerne er alvorlige om at møde udenlandske mænd. Og hvis du ikke tror mig, kan du blot klikke på linket i beskrivelsen.

How to Spot Scammers in Filipina Dating

Opret din egen profil. Upload et billedet af dig selv, et, der klart viser, at du er en fremmed, fortrinsvis hvid mand. Du kan også udfylde resten af din profil. Så snart det sker, vil du få bunke på bunke af beskeder fra piger. For det meste besker der bare siger “Hej, jeg tror, du er interessant, jeg tror du er cool, ha, ha. Venligst tilføje mig på Skype”, eller “tilføj mig på Facebook” eller noget i den stil. Det er totalt surrealistisk følelse!

Hvis du har prøvet normalt online sider som singleliv.dk her i DK så ved du at man kan sende en masse beskeder ud og får måske 10% svar hvis man er heldig. I dette specifikke tilfælde er det den anden vej rundt. Det er pigerne, der forsøger at få dig; Det er dig, der er prisen.

Så hvad skal du ellers tænkte på med , ja, den første ting er at du skal igennem et sikkerhedstjek. Du kommer til at vise nogle officielle papirer som et kørekort. Du kan scanne det ind eller tage et billedet af det da det vil få flere piger til at være interesseret i dig. Ikke at du virkelig har brug for det. Da jeg først startede min profil, selv før jeg selv havde købt en medlemskab eller rigtig udfyldt min profil, men kun sat et billede op fik jeg hundredvis af beskeder om dagen fra filipina’er. Det var helt dejligt at være populær blandt pigerne for en gang skyld!


Copyright @ Raidoor.com 2013