Nicole musick singles - New year's eve packages for singles

Billboard - Music Charts, News, Photos &

Ici vous trouverez un récapitulatif des succès de vos artistes préférés dans plus de 20 pays,ainsi que plusieurs statistiques officielles et beaucoup de hit-parades (RTL-RMC-Europe 1,SLC ..) .Contact : artisteschartsventes@gmail.com .Cliquez sur vos artistes préférés pour les faire apparaitre dans les articles les plus vus ci-dessous ! Update every day !

Nicole & Hugo is de naam van een Vlaams zangduo, bestaande uit Nicole Josy (geboren als Nicole Van Palm, , ) en Hugo Sigal (geboren als Hugo J. M. Verbraeken, , ). Ze vormen ook in het echte leven een koppel.

Nicole en Hugo leerden elkaar kennen in 1970. Ze werden verliefd op elkaar en vormden een zingend duo. In schreven ze zich in voor om zo naar het te mogen. Ze wonnen met het liedje Goeiemorgen, morgen. Vlak voor hun vertrek naar kreeg Nicole en het duo kon niet afreizen. Ze werden in allerijl vervangen door en . Deze eindigden op een gedeelde 14de plaats uit 18 deelnemers.

World singles charts and sales TOP 50 in

Twee jaar later lukte het hen wel om naar het Eurovisiesongfestival te gaan. Met Baby Baby wonnen ze de preselectie. Het liedje werd een hit in Vlaanderen, maar Europa viel er niet voor. Op het festival, gehouden in Luxemburg op 7 april , eindigden zij als laatsten. Zij vielen wel op door hun paarse Las Vegas-stijl show-outfits en ook hun dansroutines. Het laatste is in 1973 niet gebruikelijk op het songfestival.

Op het in , vergaat het hen beter: ze worden er 2de met het lied Met de zomer mee in 1974. Nicole & Hugo vertolkten hun lied daar in een mengeling van , en . Zij ontvangen er de Outstanding Composition Award. In de jaren zeventig maken zij vele internationale tournees.

In 1984 besluiten ze een aanbieding te accepteren om het entertainment te verzorgen op . Zij varen de hele wereld rond.

Op 20 oktober 1990 worden zij door de met een medaille onderscheiden vanwege hun verdiensten voor de Vlaamse showbizz.

In 2004 wagen ze na 31 jaar opnieuw hun kans bij , de Vlaamse preselecties voor het Eurovisiesongfestival, met Love is all around. Ze worden tweede in de eerste voorronde, maar door de lage score van de -jury geraken ze niet bij de beste tweede plaatsen, die ook naar de finale mogen.


Copyright @ Raidoor.com 2013